Webcam Brailleweg viaduct

De binnenstad van Groningen is straks vanuit alle richtingen bereikbaar.
Je kunt straks vanuit alle richtingen vanaf het Julianaplein naar de binnenstad rijden en andersom. Op dit moment kan dat niet als je vanuit Drachten komt.

Nooit meer wachten voor de brug over het Noord-Willemskanaal.
Aan de westkant van het Julianaplein rijd je nu nog via een beweegbare brug over het Noord-Willemskanaal. Hier komt een vaste brug waardoor je niet meer hoeft te wachten voor passerende schepen. De weg komt op dit punt ook een stuk hoger te liggen. Volg hier het deelproject Ombouw Julianaplein.Nieuwe rotonde Brailleweg

Rotonde.
Tussen het Emmaviaduct en het Julianaplein komt een rotonde. Vanaf deze rotonde kun je richting de binnenstad, de Hereweg, Hoogezand, Drachten en Assen rijden. Op en rond de rotonde komen verkeerslichten die op elkaar zijn afgestemd. De zogeheten groene golf.

Nieuw viaduct.
Over de Brailleweg wordt een nieuw viaduct gebouwd. De vorderingen van de bouw van dit nieuwe viaduct zijn te zijn via de webcam, die is geplaatst op het tijdelijke viaduct van de A28 (ter hoogte van de Brailleweg). Je kijkt dus vanaf de A28 in de richting van het Noord-Willemskanaal.