Tentfeest Gyas-Hunze Race

Gyas-logo-riem

Op zaterdag 13 februari 2016 en op zondag 14 februari 2016 zal de 39e Gyas-Hunze Race worden gehouden.
De Gyas-Hunze Race stamt uit het jaar 1977. De start van de 2,7km is bij de oude locatie van de A.G.S.R. Gyas, de finish is bij K.G.R. Hunze.

Gyas-Hunze Race

In aansluiting op De Gyas-Hunze Race zal de fietsenstalling naast het botenhuis van Gyas wederom plaatsmaken voor een enorme tent waarin iedereen zich tot in de “vroege uurtjes” zal vermaken. Zaterdagavond 14 februari om 20.30 zal het Grote Gyas-Hunze Tentfeest losbarsten! Aangezien er de volgende dag weer geroeid moet worden en de vergunning niet tot 4 uur ’s nachts doorloopt, start het feest om 20.30 uur! Samen met 300 externen die meedoen aan de Gyas-Hunze Race gaat dit, volgens de website van Gyas, een gezellig feestje worden.

In een brief aan de buurtbewoners is gemeld dat het een groot evenement zal worden met meer dan 600 deelnemers! Het bestuur is zich er van bewust dat dit (geluids- en andere) overlast kan veroorzaken voor de buurt. Daarom zal Gyas tot 00.00 uur muziek afspelen in de tent en daarna zal de muziek worden uitgezet. Indien u toch uw bed uit trilt vanwege de beats van “Off the Hook”, dan kunt u het algemene nummer van Gyas bellen. Buurtbewoners kunnen ook het 06-nummer bellen, dat is vermeld in de bedoelde brief, om het bestuur te herinneren aan de toezegging die in dit verband is gedaan.