Opening nieuw buurtcentrum voor Hoornse Wijken

Op zaterdag 12 september 2015 om 12.00 uur opent het nieuwe buurtcentrum haar deuren. Het centrum is dan officieel gevestigd aan de Semmelweisstraat 182, bij de rotonde Laan Corpus den Hoorn.

Het resultaat mag er zijn. Op de openingsdag zijn er allerlei activiteiten voor jong en oud. Bezoekers kunnen luisteren naar de zanger Kris Jager of kijken naar schilderkunst in verschillende stijlen. De splinternieuwe keuken is dan al gebruikt om lekkere hapjes voor te bereiden. Als u goede ideeën heeft voor de wijk, dan kun u terecht bij het initiatievencafé.

Klein_Corpus_Semmelweisstraat-buurtcentrum

Alle activiteiten van de oude buurt- en speeltuinvereniging verhuizen mee naar de nieuwe locatie aan de Semmelweisstraat 182, waar iedereen van alle leeftijden welkom is. Er zijn biljarttafels en er worden verschillende nieuwe activiteiten georganiseerd. Ook vestigt het Sociaal Team Hoornse wijken zich op de nieuwe plek. Daarnaast presenteren de overige gebruikers zich, zoals het CJG, MJD jeugdwerkers, SKSG kinderclub, vrouwengroep Lotus en vele anderen.

Klein_Corpus_Semmelweisstraat

Natuurlijk wordt tijdens de spetterende opening de nieuwe naam van dit mooie centrum gepresenteerd! Maar liefst 50 nieuwe namen zijn er bedacht door bewoners uit de omliggende wijken. De heer Jansen heeft de nieuwe naam voor het centrum bedacht en gaat dit onthullen samen met de wijkwethouder Ton Schroor. Ook zal tijdens de opening de nieuwe website en het nieuwe activiteitenboekje worden gelanceerd.

Sluitingstijd ongeveer 17.00 uur.