Mennoos Kookerij

De feestelijke opening was al op 13 oktober 2016. Daarom is het de hoogste tijd voor een berichtje over Mennoos Kookerij.

De Kookerij is gevestigd in het Menno Lutterhuis aan de Paterswoldseweg 267 (ingang aan de zijkant, aan de Laan van de Vrijheid) en biedt een leer- en werkplek aan jongvolwassenen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt. Onder begeleiding van ervaren horecapersoneel zij werkervaring opdoen en werken aan hun persoonlijke ontwikkeling.

Mennoos Kookerij heeft een uitgebreide lunchkaart (al vanaf 5 euro!) Van een soepje naar een broodje, van een salade naar een uitsmijter. Ook de warme maaltijden voor ’s avonds zijn overdag te bestellen dus voor ieder wat wils!

Er is geen vaste menukaart in de avond, omdat wordt gewerkt met het aanbod van de dag. Altijd voldoende variatie en inspelend op seizoensproducten. Zo is alles altijd gegarandeerd vers en kunnen de chefs met hun creativiteit alle kanten op. De wisseling van gerechten staat her en der op de krijtborden in de Kookerij en is regelmatig te vinden op onze Facebook pagina. “Eten wat de pot schaft”, maar wel altijd keuze uit 5 verschillende maaltijden voor maar 10 euro!

Sinds kort kunt u er ook terecht voor een High Tea! Een etagère vol met allerlei lekkers met daarbij een potje thee. Denk hierbij aan bijvoorbeeld: petit-fours of bonbons, muffins, scones met beleg en sandwiches. Dit alles ook uiteraard rekening houdende met het aanbod van dat moment hebben, maar altijd lekker!
High Tea kan uitsluitend op reservering, dus reserveer op tijd!