JUMBO supermarkt met parkeergarage op het Overwinningsplein te Groningen.

Nieuwe plannen voor het Overwinningsplein te Groningen?

Na overleg met de gemeente Groningen ziet “Garden-End Building B.V.”, een holdingmaatschappij uit Den Haag, kans om het Overwinningsplein een extra impuls te geven: een nieuwe JUMBO supermarkt met parkeergarage op het Overwinningsplein te Groningen.

JUMBO-logo

Voor Garden- End Building te Den Haag zal HVTC (HV Technical Consultancy BV) uit Driebergen-Rijsenburg de nieuw te bouwen Jumbo met onderkelderde garage verder uitwerken richting bouwaanvraag (2014) en het verzorgen van aanbestedingstukken (2015)

JUMBO Overwinningsplein-Flemingstraat met parkeergarage

Op woensdag 26 november 2014 is een inloopavond georganiseerd voor de omwonenden en winkeliers van het Overwinningsplein.  U bent welkom vanaf 19.00 uur tot 21.00 uur in de Immanuelkerk, Overwinningsplein 1 te Groningen. De uitnodigingen zijn slechts in een beperkte oplage en in de directe nabijheid van de bouwlocatie verspreid.

Architect Tim Vermeend van UC Architects (Urban Climate Architects met een kantoor in Groningen en in Delft) zal een presentatie geven van het plan welke tevens deze avond ter inzage is te raadplegen.