C1000 Overwinningsplein wordt JUMBO

Jumbo loopt op schema wat betreft de ombouw van C1000. Ook in april komen er weer nieuwe Jumbo winkels bij. De supermarktketen opent deze maand negen nieuwe winkels in Nederland.

Jumbo supermarkt

Op 29 april 2015 Groningen zal de Jumbo haar deuren openen in het winkelpand aan het Overwinningsplein, waar voorheen de C1000 was gehuisvest.

Meer dan 100% tevreden

Frits van Eerd, algemeen directeur van Jumbo Supermarkten, is trots op de komst van de nieuwe winkels: “Dankzij het succesvolle verloop van de ombouw van C1000 winkels, kunnen we de verwachtingen van nog meer klanten overtreffen. In iedere winkel doen we er alles aan om klanten meer dan 100% tevreden te stellen. Dat is de basis van onze unieke Jumbo formule van de laagste prijs, het grootste assortiment en de beste service.”

7 Zekerheden

In de nieuwe winkels worden klanten verwelkomd door bekende gezichten. Alle medewerkers van de C1000 winkels gaan mee naar Jumbo winkels. Alle medewerkers volgen een training in de 7 Zekerheden van Jumbo. Dit zijn 7 garanties waarbij de wensen van de klant centraal worden gesteld. Zo garandeert Jumbo dat klanten snel en efficiënt boodschappen kunnen doen. Is een klant bijvoorbeeld de vierde wachtende in de rij en kan er nog een kassa bij? Dan krijgt de klant de boodschappen gratis.

Jumbo is een Nederlandse supermarktketen van Jumbo Groep Holding B.V., die eigendom is van Stichting Administratiekantoor Van Eerd Groep Holding. Tussen 2005 en 2012 groeide Jumbo uit tot de op één na grootste supermarktketen van Nederland